Casper Hoelstad, Veterinær, Daglig leder og eier

Holstad Veterinærkontor eies og drives av Casper Hoelstad. Casper er utdannet veterinær ved University of Edinburgh og ble uteksaminert i 1999. Fordypningsoppgaven omhandlet fôring av hund og katt. Casper jobbet på Nittedal Dyreklinikk i 4 år før han startet Holstad Veterinærkontor. Casper studerer nå på 3. året mot et General Practitioners Certificate (4 –årig program).

Har en Cavalier King Charles Spaniel som lyder navnet Tjorven og en katt som heter Kattmandu.


Katrine Isaksen, Veterinær

Katrine er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole, og var ferdig i 2011. Hun har fordypning i smådyrsmedisin, og skrev oppgave om kronisk diarè. Hun er nå i gang med videreutdannelse innen hesteodontologi ved Sveriges Landbruksuniversitet.

Katrine har i tillegg drevet med hest stort sett hele livet, hovedsaklig sprangridning. Hun eier nå en 3 år gammel vallak som hun har avlet frem selv, Rough Beat. Katrine har 2 egne hunder, en dansk-svensk gårdshund Berta og en whippet Lady. 


Linn Wåler Rønning, Veterinær

Linn er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og var ferdig i 2012. Hun har fordypning i hestemedisin, men har tatt mange etterutdanningskurs i smådyrmedisin. Hun jobbet et år i kombinert praksis i Midt-Buskerud, før hun startet hos oss høsten 2013.

Linn er oppvokst med hund og hest og har nå en dølahingst på 13 år som brukes både til oppdrag, avl og konkurranser.


Målfrid Kvaale, Veterinær

Målfrid er utdannet ved Szént István University i Budapest og var ferdig våren 2011. Hun har etter endt utdannelse jobbet i kombinert praksis med hovedvekt på hest og produksjonsdyr flere andre steder i Norge før hun begynte på Holstad høsten 2014. Hun har også deltatt på endel etterutdanningskurs, bl.a akutt behandling av hest i felt, tannbehandling av hest og drektighetsundersøkelse av storfe.

Målfrid har drevet med hest i over 30 år og har hatt flere konkurransehester som hun har ridd både sprang, dressur og feltritt med. Hun har fortiden ingen hest, men to katter og en sønn på 3 år som opptar mye av fritiden.


Janne Myrhaug, Administrasjon/Markedsføring, Styreleder og eier

Janne er medeier og styreleder i Holstad Veterinærkontor. Utdannet ved Handelshøyskolen BI og tar seg av administrasjon, personal, resepsjon og markedsføring. Har hund og katt hjemme.


Merethe Gjersrud, Resepsjon/assistent

Merethe er utdannet sykepleier og har mange års erfaring. Hun jobber både som sykepleier og som veterinærassistent 2 dager i uken hos oss. Hun har lang erfaring med hundeoppdrett. 


Camilla Bjerke, Resepsjon/assistent

Camilla er utdannet agronom og hundeinstruktør. Har jobberfaring fra stall, dyrebutikk, kennel og Norges blindeforbunds førerhundskole. Hun har drevet med hest og hund hele livet. Camilla har hund hjemme, en bullmastiff som heter Saga.


Oda Rogstad, Resepsjon/assistent

Oda var ferdig med videregående skole, studiespesialisering våren 2016. Hun har det siste året jobbe hos oss i resepsjonen og som assistent både på dag- og kveldstid. Hun vil nå starte opp med studier igjen, men vil fortsette hos oss på kveldstid. Hun har drevet med hest hele livet, og har vokst opp med hunder. Har for tiden katt hjemme.


Cecilia Flinder Stierna, Autorisert dyrepleier


Guro Kiær Andersen, Resepsjon/assistent