Er hunden din klar for nyttårsaften?

Du tenker kanskje at det er alt for tidlig å tenke på nyttårsaften?

Har du en urolig og nervøs hund kan vi abefale å teste ut Thundershirt. Utformingen til Thundershirt legger et mildt, konstant press på torso - dette trykket har en beroligende effekt for de fleste hunder.

Det er viktig å starte tilvenningen i god tid og tilvenningen skal ikke skje mens hunden er utrygg eller redd.

Thundershirt finnes i mange størrelser. Er du interessert i å kjøpe, kan vi gjerne bestille inn til deg. Ta kontakt med oss slik at vi kan veilede deg.

Se mer info her

Se på videoen under for hvordan den fungerer:

Andre angsdempende produkter vi fører:

Adaptil

ADAPTIL er et hjelpemiddel for å redusere hundens stressnivå, og kan gi hunden en følelse av ro og tilfredshet i hjemlige og fremmede omgivelser. Produktet utnytter hundens egne duftstoffer, og har de samme egenskaper som hundens naturlige feromoner. ADAPTIL er en syntetisk analog til tispens beroligende feromon, og blir ikke klassifisert som et legemiddel. Ved å bruke ADAPTIL vil man gi hunden en følelse av trygghet og eliminere uønsket adferd.

Sounds Scary lydCD


CD med torden-, skudd- og fyrverkerilyder til å trene angst hos hunder.  Lyd CD´en er laget spesielt for å desensitivisere og forebygge på best mulige måte. CD´en leveres med en utførlig veiledning til eieren.